Condemna unànime de tots els grups municipals de l'Ajuntament contra l'atemptat de Barcelona

Els representants municipals també fan una crida a la ciutadania a participar en el minut de silenci que s'ha convocat per divendres a les 12 del migdia a la Plaça Major

Barcelona ha estat objectiu del terrorisme aquest dijous
Barcelona ha estat objectiu del terrorisme aquest dijous | ACN
Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 6:59h
L'Ajuntament de Manresa condemna amb consternació i total contundència l'atemptat terrorista que ha tingut lloc dijous a Barcelona i expressa la seva solidaritat i el seu més sentit condol a les víctimes, familiars i amics.

Tots els grups municipals amb representació al consistori –CDC, ERC, CUP, PSC, C's, DM i el regidor Miquel Davins- fan una crida a treballar units contra l'odi, la intolerància, el racisme i la violència, i reiteren el seu rebuig davant la barbàrie terrorista que, de manera indiscriminada i sense cap sentit, colpeja persones de tot el món.

L'Ajuntament ha col·locat les banderes de l'edifici consistorial a mig pal i s'afegirà a les mostres de dol que es decretin en motiu d'aquest tràgic esdeveniment.

Els representants municipals també fan una crida unànime a la ciutadania a participar en el minut de silenci que s'ha convocat per divendres a les 12 del migdia a la Plaça Major de la nostra ciutat. Aquesta convocatòria es portarà a terme a tots els ajuntaments del país.