Els Sons de la Col·legiata de Cardona continuaran dijous amb l'AIMS

L'AIMS tocarà dijous a la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona
L'AIMS tocarà dijous a la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona | AIMS
Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat el 21 d'agost a les 0:07h
La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà dijous a les 10 de la nit un concert de l'AIMS Festival en el qual hi participaran alumnes i professors de l'Acadèmia.

Aquesta serà la vuitena visita de l'AIMS a la vila ducal amb la participació de destacats músics i professors de l'Acadèmia com Juanjo Mercadal, Simone Zgraggen, Andriy Viytovych, Peter Thiemann o Christoph Rahn, als quals se sumaran alguns dels seus alumnes, que interpretaran juntament amb els professors el Duo per a violí i viola en sol major K.423 i el Quintet amb clarinet en la major K.581 de Mozart, i Sis danses alemanyes D.820 per a orquestra de corda, de Schubert.

El Festival suposa una gran oportunitat per als joves estudiants d'arreu del món d'oferir el seu talent al públic, mentre que aquest pot gaudir en directe de les interpretacions dels qui de ben segur esdevindran excel·lents músics del demà. És també una oportunitat única d'escoltar solistes de les principals orquestres europees i catedràtics d'algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional.

Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n) o per internet. En cas que no s'hagin exhaurit, també es podran comprar 1 hora i mitja abans de cada concert a la Col·legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l'entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 692 798 o enviar un correu electrònic a: [email protected].

El cicle clourà el proper dimecres, 23 d'agost, amb el concert de Bruno Oro Quartet, 100 anys de Sinatra. 
Arxivat a