Col·laboració

Ampans comença a col·laborar amb la regió d'Antioquia, a Colòmbia

Han signat un conveni de cooperació que busca brindar capacitació laboral integral per a persones amb discapacitat cognitiva, especialment a adolescents a partir de 15 anys

| 11/08/2017 a les 17:55h
Arxivat a: Societat, discapacitat intel·lectual, Ampans, Colòmbia
Ricardo Castrillón i Janeta Camps durant la signatura del conveni | Ampans
Ampans comença a col·laborar formalment amb el govern de la regió colombiana d'Antioquia, la Secretaria de Salut, Protecció Social i la Corporació CrearUnidos del municipi d'Envigado, mitjançant un acord signat aquest 10 d'agost. Es tracta d'un conveni de cooperació que busca brindar capacitació laboral integral per a persones amb discapacitat cognitiva, especialment a adolescents a partir de 15 anys.

L'objectiu d'aquest conveni és obrir noves oportunitats per a les persones amb discapacitat en el camp laboral, creant nous espais d'inclusió social.

Ricardo Castrillón Quintero, gerent de Salud Pública de Gobernación de Antioquia, ressalta la importància i l'impacte positiu que té aquest projecte, perquè permet realitzar una inserció en el món laboral a les persones amb discapacitat cognitiva.

Amb aquest projecte treballarem en la inserció i la inclusió laboral de totes les persones en condició de discapacitat, perquè siguin productives i puguin entrar a treballar en qualsevol empresa, explica Ricardo Castrillón.

Aquest conveni s'inicia amb la capacitació de tres corporacions i fundacions del departament colombià, que treballen amb aquesta població. L'objectiu és que siguin autosuficients i productius, de tal manera que puguin aportar econòmicament a les seves famílies.

Janeta Camps, directora de serveis d'Ampans, explica que el conveni es firma amb la voluntat que Antioquia ofereixi noves oportunitats i educació integral a aquestes persones, especialment infants i adolescents.

El departament de governació d'Antioquia ha compartit als mitjans de comunicació del país que Ampans té més de 50 anys d'experiència treballant en aquest tipus de serveis, i ajudarà a Colòmbia a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, i a proporcionar permanentment suport per a la implementació i fortalesa de programes d'inclusió en diferents països d'Amèrica Llatina.

Amb aquest nou projecte la Gobernación de Antioquia aposta per a la inclusió social i per a la formació integral de persones amb discapacitat.

En el departament s'estima que hi ha al voltant de 15.000 infants amb discapacitat intel·lectual.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 18
VIDEO La Guardia Civil durant la càrrega a l'escola Juncadella de Sant Joan | @quicosalles
En Peyu porta «iTime» al Kursaal | Promocional
01/01/1970
Al Kursaal, el dijous 20 d'octubre