Obert el termini a les famílies monoparentals per a la subvenció de l'IBI

El termini per presentar la sol·licitud per obtenir aquest ajut acabarà el 29 de setembre

| 10/08/2017 a les 15:05h
Especial: Més Manresa
Arxivat a: Economia i Empresa, famílies monoparentals, impostos, IBI
Les famílies monoparentals de Manresa obtindran una subvenció per al pagament de l'IBI tal i com va aprovar el Ple del mes de juny passat. La finalitat d'aquesta subvenció és el suport a les famílies monoparentals i, a més equiparar la repercussió que té l'IBI en l'economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses.

El termini per presentar la sol·licitud per obtenir aquesta subvenció comença aquest divendres 11 d'agost i finalitza el 29 de setembre.

Podran sol·licitar la subvenció les famílies que tinguin la condició de família monoparental i constin com a propietàries, copropietàries o usufructuàries dels béns immobles corresponents al seu domicili habitual.

La quantia de la subvenció anirà en funció de l'aplicació d'un barem segons els ingressos anuals de la família i la subvenció pot anar des del 10% al 90% de l'impost.

Presentació de sol·licituds

Les instàncies es presentaran a l'Oficina d'atenció tributària de l'Ajuntament (plaça major, 6 baixos) o al registre de l'Edifici Infants (Ctra. de Vic, 16). L'horari d'atenció serà de 8.30 a 13.30 h fins al 15 de setembre, i de 8.30 fins a 14 h a partir del dia 16 de setembre. Els dilluns 18 i 25 de setembre també de 16 a 18 h a l'Oficina d'Atenció Tributària (plaça Major, núm. 5, baixos)

Documentació que cal per fer la sol·licitud:

- Instància amb l'autorització a l'Ajuntament per tal de què pugui fer la consulta dels seus ingressos a l'Agència Estatal d'Administració Tributària (aquest document el facilita l'Ajuntament)

- Fotocòpia del títol vigent de família monoparental.

Les bases reguladores de les subvencions sobre la quota de l'IBI corresponent al domicili habitual de famílies monoparentals de Manresa s'ha publicat aquest dia 10 d'agost al BOPB.

COMENTARIS

bases reguladores al BOPB del 10 d'agost?
Anònim, 10/08/2017 a les 23:00
+2
-0
Val més que repasseu la notícia, avui no s'han publicat les bases reguladores, ja fa dies que es van publicar, al juliol ho vaig veure al BOPB, no recordo quin dia..... potser serà la convocatòria???
I al títol de la notícia hi poseu IBI de l'Ajuntament de Manresa que hi entrarà tota la comarca pensant que fa referència al seu poble.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 19
VIDEO La Guardia Civil durant la càrrega a l'escola Juncadella de Sant Joan | @quicosalles
En Peyu porta «iTime» al Kursaal | Promocional
01/01/1970
Al Kursaal, el dijous 20 d'octubre