Els Mossos d'Esquadra compartiran dependències amb la Policia Local de Moià

El conseller d'interior, Joaquim Forn, ha destacat les bones dades dels indicadors de seguretat a la capital del Moianès

Redacció
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 22:10h
El conseller d'interior, Joaquim Forn, ha destacat aquest dimarts al vespre els bons indicadors de seguretat de Moià, que amb una ràtio de 27,9 fets per 1.000 habitants, se situa en 37,6 punts per sota de la mitjana de Catalunya, segons ha explicat. Per aquest motiu, Forn, que ha presidit la reunió de la Junta Local de Seguretat, ha lloat la feina de les forces de seguretat per aconseguir aquestes dades. Altres dades que ha facilitat Forn són que els robatoris amb força a domicili han disminuït un 6,3% i que els incidents han caigut un 6,2%. El titular d'Interior també s'ha reunit amb els alcaldes i alcaldesses del Moianès per informar-los de la cessió de l'ús compartit de les dependències de la Policia Local de Moià per a la ubicació d'una oficina ciutadana dels Mossos d'Esquadra.

En aquest sentit, Forn ha assegurat que "malgrat trobar-nos encara en un moment de dificultats econòmiques, volem mostrar la màxima voluntat de ser prop de la ciutadania".
Arxivat a