21
d'agost
del
2017
Ignasi Sala i Gemmà Solà, en representació de Fogons del Bages, han seleccionat unes receptes pensades per a que el Tomàquet de la Comarca en sigui el protagonista. Les van presentar en el showkooking organitzat per We Love Cooking i www.mengembages.coop en els actes de celebració de la primera Festa del Tomàquet del Bages, organitzada per l'Ajuntament de Manresa, mengemBages, Proper, tomating.com i amb el suport del Rebost del Bages, Diputació de Barcelona i la Xarxa Productes de la Terra.
Durant tot l'agost diferents restaurants del Bages se sumen a la festa posant el tomàquet bagenc com a protagonista de la seva carta. NacióManresa us ofereix una recepta de tomàquet cada dilluns i cada dijous d'aquest mes. Que aprofiti!
Tomàquet Rosa farcit de Couscous
Ingredients
- Tomàquet rosa
- Couscous
- Poma
- Orellanes
- Panses
- Pinyons
Preparació
1- Preparem el couscous i el deixem refredar.
2- Hi afegim els fruits secs tots tallats a dauets petits i la poma.
3- Obrim el tomàquet i el farcim.
4- Amanim amb un raig d'oli d'oliva extra verge d'aquí del Bages.
Durant tot l'agost diferents restaurants del Bages se sumen a la festa posant el tomàquet bagenc com a protagonista de la seva carta. NacióManresa us ofereix una recepta de tomàquet cada dilluns i cada dijous d'aquest mes. Que aprofiti!
Tomàquet Rosa farcit de Couscous
Ingredients
- Tomàquet rosa
- Couscous
- Poma
- Orellanes
- Panses
- Pinyons
Preparació
1- Preparem el couscous i el deixem refredar.
2- Hi afegim els fruits secs tots tallats a dauets petits i la poma.
3- Obrim el tomàquet i el farcim.
4- Amanim amb un raig d'oli d'oliva extra verge d'aquí del Bages.