RECEPTA Carpaccio de bacallà amb tomàquet

Carpaccio de bacallà amb tomàquet
Carpaccio de bacallà amb tomàquet | Fogons del Bages
Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:41h
Ignasi Sala i Gemmà Solà, en representació de Fogons del Bages, han seleccionat unes receptes pensades per a que el Tomàquet de la Comarca en sigui el protagonista. Les van presentar en el showkooking organitzat per We Love Cooking i www.mengembages.coop en els actes de celebració de la primera Festa del Tomàquet del Bages, organitzada per l'Ajuntament de Manresa, mengemBages, Proper, tomating.com i amb el suport del Rebost del Bages, Diputació de Barcelona i la Xarxa Productes de la Terra.

Durant tot l'agost diferents restaurants del Bages se sumen a la festa posant el tomàquet bagenc com a protagonista de la seva carta. NacióManresa us mostrarà una recepta de tomàquet cada dilluns i cada dijous d'aquest mes. Que aprofiti!

Carpaccio de bacallà amb tomàquet

Ingredients

- Llom de bacallà 
- Tomàquet 
- Pinyons 
- Olives arbequines 
- Olives negres 
- Escarola 
- Vinagreta 

Preparació

1- Traiem la pell del llom de bacallà i l'emboliquem amb plàstic film fent un rulo i el deixem al congelador. 
2- Una estona abans d'emplatar el traiem del congelador i el tallem amb una màquina de tallar embotits o mandolina, i el disposem al plat. 
3- Per decorar hi posem les llavors del tomàquet, els pinyons, trosset d'oliva i ho acabem amb la vinagreta.