Navàs rememorarà el rock local dels 90 amb un concert per Festa Major

VÍDEO Navàs reviurà les festives nits dels 90s
VÍDEO Navàs reviurà les festives nits dels 90s | Jordi Puig
Redacció
30 de juliol del 2017
Actualitzat a les 22:11h

Fa pocs dies que el videoclip Rock a la Plaça circula a les xarxes. Es tracta d'un tema creat per Narcís Latre (Tito Akile) i Isaac Guilà, al qual ha posat imatge Jordi Puig, que és interpretat pels cantants dels grups que durant la Festa Major de Navàs reviuran una nit de nostàlgia musical el divendres 25 d'agost a partir de les 11 de la nit.

I és que a Navàs a l'inici de la dècada dels noranta, aprofitant l'embranzida del que es va conèixer com a boom del rock en català, va gaudir d'una colla de bandes de rock que ompliren de bones cançons molts concerts a les nostres comarques. Grups com Asfíxia que havien telonejat Ramones i Los Suaves, Joinets, Qu4tre*Barres, Ekimosi i Carrer Vell, els dos darrers creats a l'Ametlla de Merola, seran els encarregats d'encetar una nit única i irrepetible. Els berguedans Brams, que també van iniciar-se aquella època i que enguany estrenen disc, tancaran la vetllada, amb Tropical Riots PD.

El concert dels cinc grups fa un any que es prepara i està aixecant una gran expectativa, ja que s'ha concebut com un espectacle conjunt, amb pantalla gegant, veu en off, efectes i altres sorpreses que el director d'escena, Moisès Boixadera, i el tècnic, Sergi Vila, prefereixen no desvetllar.

La nit del Rock a la Plaça tindrà lloc a partir les 11 del divendres 25 d'agost a la Plaça de l'Ajuntament de Navàs i serà gratuït.