El Gerbert d'Aurillac de Sant Fruitós iniciarà un grau dual en Màrqueting de perfil enològic

Constarà de dos cursos acadèmics amb un total de 2.310 hores i tindrà un preu entorn de 360 euros per curs

Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat el 29 de juliol a les 10:05h
L'institut Gerbert d'Aurillac de Sant Fruitós de Bages iniciarà el proper curs un nou cicle formatiu de grau superior en Màrqueting i Publicitat de perfil enològic en format dual, de manera que els estudiants complementen l'ensenyament amb pràctiques remunerades a l'empresa.

La nova formació professional dual és una formació professional organitzada conjuntament per les empreses i els centres educatius (mitjançant conveni de col·laboració), actuant coordinadament en el procés formatiu dels nous professionals. Del total de 2.310 hores de durada del cicle, distribuïdes en dos cursos, se'n realitzen al voltat de 1.000 a l'empresa rebent el salari corresponent.

És un cicle que es fa amb la col·laboració de la Denominació d'Origen Pla de Bages, el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i les principals empreses del sector, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Aquest cicle formatiu en tècnic superior de màrqueting i publicitat en el sector vitivinícola arrencarà el curs vinent amb un màxim de 30 places. Constarà de dos cursos acadèmics amb un total de 2.310 hores i tindrà un preu entorn de 360 euros per curs.

En el cas que algun alumne no estigui interessat a treballar en una empresa, el cicle també es pot cursar presencialment.

Les persones interessades en rebre més informació sobre el cicle formatiu poden consultar la web del centre: www.iesgerbert.cat o bé trucar al mateix institut al telèfon 938761821 o adreçar-s'hi personalment. L'inici del cicle formatiu serà el pròxim dia 25 de setembre de 2017 i el període de matriculació serà els propers 6 i 7 de setembre.