Un manresà de 67 anys mor al cap de poques hores de patir un accident múltiple al Passeig del Riu

L'accident va tenir lloc dijous a les 7 de la tarda i l'home ha mort aquest divendres a la matinada, tot i que no és segur que un fet sigui conseqüència de l'altre

28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 23:39h
Punt on va tenir lloc l'accident de trànsit al Passeig del Riu
Punt on va tenir lloc l'accident de trànsit al Passeig del Riu | GSV
Un manresà de 67 anys ha mort aquest divendres a la matinada a l'hospital de Sant Joan de Déu després que dijous a les 7 de la tarda resultés ferit greu en un accident entre tres vehicles al Passeig del Riu, 48, a l'altura del semàfor del establiment Rodi. Malgrat la correlació dels fets, s'està a l'espera que l'autòpsia determini si el decés té relació amb les ferides de l'accident del dia anterior, ja que hores d'ara no es pot assegurar, ni els estaments no han donat cap informació, en estar el tema judicialitzat.

L'accident va tenir lloc dijous poc després de les 7 de la tarda en una retenció que s'havia produït al Passeig del Riu de Manresa entre tres vehicles per encalç. El manresà de 67 anys va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu. Els conductors dels altres dos turismes, un manresà de 35 anys i un guardiolenc de 41 anys van resultar ferits de caràcter menys greu. Les proves d'alcoholèmia van donar negatives en tots els casos.