Consulta el programa de la Festa Major de Manresa 2017

Cultura popular, concerts, balls, esports, gastronomia... ompliran els espais ja tradicionals i els nous del 19 al 28 d'agost

Com sempre, el Correfoc clausurarà la Festa Major de Manresa
Com sempre, el Correfoc clausurarà la Festa Major de Manresa | Àlex Gómez Ribera
Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat el 29 de juliol a les 17:20h
Des del 19 al 28 d'agost, Manresa celebrarà la seva Festa Major, amb un programa amb actes pensats per a tots els públics. Cultura popular, concerts, balls, esports, gastronomia... ompliran els espais ja tradicionals i els nous. Aquí teniu el programa de la Festa Major 2017.

Com a principals novetats, cal destacar la incorporació de la plaça Gispert en la programació festiva. A la plaça hi haurà concerts i activitats infantils, com la finalització de l'espectacle Bicirc de Circ Xic, que començarà a la plaça de Crist Rei. Es potencia també la plaça Europa amb activitats per a públic familiar durant la tarda, i ballables dels anys setanta i vuitanta a la nit. D'altra banda, també com a novetat, els horaris dels concerts de la Plana de l'Om i Manrusionica s'amplien i finalitzen a les 3 de la matinada.

Una de les novetats serà la tarda esportiva al Parc de l'Agulla, una activitat que han proposat els nens i nenes del Consell Municipal d'Infants de Manresa, tal com han explicat ells mateixos a la presentació. Tindrà lloc el diumenge 27, de 6 a 9 del vespre, a l'Agulla.