El manresà Rufí Cerdan, nou director de Càritas Diocesana de Vic

Substitueix a la germana Adoració Pujadas Pou, que ha estat al capdavant de Càritas Diocesana els darrers quatre anys

Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:25h
Rufí Cerdan, durant una intervenció en el ple de Manresa com a membre de la PAHC
Rufí Cerdan, durant una intervenció en el ple de Manresa com a membre de la PAHC | Pere Fontanals
El passat dilluns 17 de juliol el bisbe de Vic Romà Casanova va nomenar a en Rufí Cerdan Heredia nou director de Càritas Diocesana de Vic. Fins ara havia estat responsable de l'acció social i membre del Consell Diocesà. Ambdues responsabilitats, d'acord amb els estatuts, són de caràcter voluntari.

En Rufí Cerdan, resident a Manresa, és geògraf, treballa a l'administració pública en l'àmbit de l'avaluació ambiental i és voluntari de Càritas Arxiprestal de Manresa des de l'any 2011. També forma part de la PAHC Bages i com a membre de la plataforma ha format part de la Taula d'Habitatge de Manresa.

Rufí Cerdan substitueix a la germana Adoració Pujadas Pou, que ha estat al capdavant de Càritas Diocesana els darrers quatre anys. Recentment també va ser escollida Fina Farrés, directora de Càritas Arxiprestal de Manresa.

Sobre el relleu Mn. Antoni Boqueras i Mn. Xavier Estopà

El Full Informatiu de l'Arxiprestat de Manresa explica que pel que fa al relleu de Mn. Antoni Boqueras i Mn. Xavier Estopà al capdavant de les parròquies de Sta. Maria de la Seu i de la Mare de Déu del Carme, "ha estat un fet dialogat entre ells i el Sr. Bisbe". Després d'aquest diàleg, segueix l'apunt "ells mateixos van demanar marxar de Manresa". I ho argumenta en el fet que "la dissolució del Seminari del Poble de Déu, al qual pertanyien, no ha estat fàcil per a ells, ja que era la seva família eclesial i com entenien la seva manera de viure en l'Església".