Tirallongues i Picapolls només poden dur mitja actuació a Blanes per la pluja

Els Tirallongues carregant un 4d7 a Blanes abans que plogués
Els Tirallongues carregant un 4d7 a Blanes abans que plogués | Tirallongues
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:24h
Els Tirallongues de Manresa i els Picapolls de la Gavarresa van actuar el passat diumenge a Blanes, juntament amb els Castellers de l'Alt Maresme amb motiu de la festa major d'aquesta localitat, en una diada en que la pluja va obligar a suspendre l'acte a la meitat de la  segona ronda de castells.

L'actuació començava amb un pilar de quatre de cada colla. Els Tirallongues iniciaven la primera ronda amb un 3d7 molt solvent i parat. En segona ronda mostraven un 4d7 també molt segur i ben executat.

Els Castellers de l'Alt Maresme, que obrien plaça, van descarregar un 3d7 en primera ronda i un 4d7 amb agulla en segona ronda, quedant-se també sense poder completar les següents rondes de castells a causa de la pluja.

Els Picapolls de la Gavarresa per la seva part, iniciaven primera ronda amb un 3d6 amb agulla amb solvència i donàven, també, la jornada per acabada.

Els Tirallongues ja preparen el seu proper desplaçament el dia 5 d'agost a Millars (França), els manresans es marquen aquesta actuació com una diada de màxims, la colla pretén mostrar els millors castells d'aquesta temporada.