L'ICL Manresa fitxa Noah Allen després de brillar a la lliga universitària dels EUA

Es tracta d'un aler americà de 2,01m, amb talent, capacitat anotadora i capaç de jugar en diverses posicions

Noah Allen en la seva etapa a la Universitat de Hawaii
Noah Allen en la seva etapa a la Universitat de Hawaii | HSR
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:19h
L'ICL Manresa ja té el seu primer americà per a la temporada 2017-2018. Es tracta de l'aler Noah Allen, provinent de la Universitat de Hawaii, on ha fet una mitjana de 15,9 punts, 5,7 rebots i 13,4 de valoració. Estadístiques brillants i molt talent cap al Nou Congost. Serà de l'ICL Manresa la propera temporada, amb opció a una altra.

Noah Allen (nascut l'1 de febrer del 1995 a Pacific Grove, Califòrnia, als EUA) serà el primer americà de l'ICL Manresa. Ha fet una gran temporada a la lliga universitària americana, i canvia de continent després d'haver participat també en la NBA Summer League amb els Golden State Warriors. Arriba després d'haver jugat a la Universitat de Hawaii, el mateix lloc d'on va arribar fa uns anys Isaac Fotu.

Tot i tenir només 22 anys, Noah Allen ha destacat a l'NCAA amb unes estadístiques que l'han portat a liderar el seu equip: gairebé 16 punts, 5,7 rebots, 1,9 assistències i un 13,4 de valoració en els 29 minuts per partit de què ha disposat. Ha convertit un 32,5% en triples i un 78% dels tirs lliures.

El Director Esportiu de l'ICL Manresa, Román Montañez, diu que és "un 3 amb físic i molt talent, capaç de posar la pilota a terra i que finalitza molt bé; a més, és un jugador llest per jugar sense bola".

Trajectòria de Noah Allen

2013-2016 – UCLA (Lliga Universitària NCAA)
2016-2017 – Universitat de Hawaii (NCAA)
Arxivat a