El Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages celebra els seus 40 anys

Els quatre presidents que ha tingut el Gremi tallen el pastís d'aniversari
Els quatre presidents que ha tingut el Gremi tallen el pastís d'aniversari | GHTB
Redacció
25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:38h
El Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages ha celebrat aquest dilluns a la nit a Montserrat els 40 anys de la seva constitució amb un acte en el qual hi ha participat un centenar de persones i que han presidit l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent i l'alcalde de Monistrol de Montserrat, Joan Miquel Rodríguez.

En el decurs de la festa s'han viscut moments emotius amb reconeixements de les persones que durant aquest llarg període han estat presidents: el desaparegut Jaume Seoane, Salvador Cots, Tomàs Sánchez; Antoni Pallarès –no va poder assistir per malaltia- i Benvingut Aligué. Conjuntament amb Diego Sánchez, actual president, van ser els encarregats de tallar el pastís d'aniversari.

Per altra banda, tan el president de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració, Pere Santos, com l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, van lliurar sengles plaques commemoratives a l'actual president del Gremi del Bages. En aquest sopar es van atorgar dos premis a la trajectòria professional. El primer va ser per a Antoni Vera, que durant 51 anys, tota la seva vida laboral, ha exercit a Montserrat, des d'aprenent fins a responsable de sala de l'Hotel Abat Cisneros, passant pel Restaurant de Montserra i l‘auto-servei. El segon guardó per a Dolores Sánchez, implicada des de ben petita a sector de la restauració, primer a Andalusia, i posteriorment a Manresa, amb l'empresa familiar Diesa, on ha tingut tot tipus de responsabilitats.

Un altre dels premis va ser per a la Creperia, en condició d'establiment guanyador a la millor proposta a la iniciativa De tapes per Manresa amb el Duet de botifarra amb poma i reducció de Pedro Ximenez.