Sant Fruitós impulsa millores a la zona del camp de futbol

Amb aquestes obres els esportistes del FC Fruitosenc i de l'Escola de futbol gaudiran d'unes instal·lacions més adequades i que tripliquen el seu espai

Redacció
25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:25h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages impulsarà millores a la zona esportiva del camp de futbol i el seu entorn. L'edifici de l'equipament que actualment allotja el bar, la sala de juntes, la consergeria i la sala d'infermeria, es redistribuirà per tal de tenir un recinte molt més funcional. En aquest edifici, de 224m2, s'hi distribuiran tres despatxos, un magatzem, un gimnàs, la infermeria, la consergeria, una sala de juntes i una sala audiovisual. Aquesta millora comportarà eliminar els actuals barracons de l'escola de futbol per tal d'ubicar-los en aquest nou edifici.

El nou bar del camp de futbol s'aixecarà a la zona on actualment hi ha el berenador amb taules, cadires i zona de pícnic. En aquest nou espai s'hi construirà un bar amb terrassa exterior on es podrà accedir des de dins del recinte esportiu i des de l'exterior, fora de l'horari del camp de futbol. En aquest espai també és previst construir-hi una zona de jocs infantils de temàtica futbolística.

Pel què fa a les millores d'accessibilitat, a la zona del camp, es sectoritzaran els espais entre els diferents edificis per tal que només puguin tenir-hi accés el personal del club i els jugadors. A banda també es construirà un nou accés adaptat al camp de manera que el trànsit d'usuaris sigui pel passadís existent entre el camp de futbol i el camp de futbol 7.

Pel què fa a l'exterior del recinte, s'urbanitzarà el camí que connecta el Camí Torrent Fonteta amb la part inferior que dona al Camp de Fútbol i també el camí lateral al camp de futbol 7 que donarà accés de mercaderies a la zona del nou bar.

Pel què fa a la pista exterior, està previst pavimentar-la de nou i millorar l'entorn enjardinant el talús existent, aprofitant que s'hi instal·larà el nou recinte de la caldera de biomassa.