El manresà Joan Miras guanya la darrera de les Flyrunning a la Vall de Núria

Leslie Mattera ha guanyat en dones | Àlex Iranzo, Julio Mínguez I Jorge Ortiz són els guanyadors absoluts de l'edició d'enguany, sumant-hi les curses de la Molina i i de Tavascan | Les impressionants muntanyes de la Cerdanya, el Pallars Sobirà i el Ripollès n'han estat testimonis

Joan Miras, guanyador de la cursa, durant la trepidant baixada cap a Queralbs
Joan Miras, guanyador de la cursa, durant la trepidant baixada cap a Queralbs | Josep Maria Montaner
Redacció
23 de juliol del 2017
Actualitzat a les 21:08h
Aquest 22 de juliol s'ha corregut de la Vall de Núria a Queralbs la darrera de les tres curses de les Flyrunning Series d'enguany, que es van iniciar el passat 17 de juny a la Molina i l'1 de juliol a Tavascan. En aquesta ocasió els qui han encapçalat el podi han estat Leslie Mattera, en dones, amb un temps de 42:46, i el manresà Joan Miras, en homes, amb un crono de 31:51.

Aquesta darrera cursa es basava en una trajecte de 7,5 km i un desnivell de 850 m, en què comptava fer un gran temps individual, gairebé sense tocar de peus a terra, des del Santuari de Núria fins a Queralbs, tot seguint a l'altra banda la ruta del cremallera.

Darrere de Matteras han arribat a Queralbs Laia Gil (45:02) i Txell Bonet (46:40); i trepitjant-li els talons a Joan Miras ha creuat la meta, amb vuit segons de diferència, Lluís Barbe (31:59) i, tercer, Xavi Valls 34:13.

Els vencedors absoluta de les tres proves de les Flyrunning, que han recorregut les muntanyes de la Cerdanya, el Pallars Sobirà i el Ripollès, han quedat de la següent manera:

Alex Iranzo. 214 punts
Julio Mínguez. 180 punts
Jorge Ortiz. 174 punts