Els Castellers de Santpedor tanquen el primer tram de temporada a Santa Cristina d'Aro

Els Castellers de Santpedor han actuat a Santa Cristina d'Aro
Els Castellers de Santpedor han actuat a Santa Cristina d'Aro | CSantpedor
Redacció
23 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:41h
D'excel·lent qualifiquen els Castellers de Santpedor el primer tram de la temporada 2017. La colla de la camisa daurada va aconseguir construccions de set molt aviat. Molt més d'hora del que els més optimistes haguessin pogut somiar mai. Després, l'arribada dels mesos de juny i juliol causen dificultats a moltes colles encara joves, ja que sovint no poden disposar de totes les mans que han tingut en altres moments. La feina dels assajos anava encaminada a repetir castells de set. L'absència de mans a les actuacions ho ha impedit. Però no es tracta d'una feina en va. De ben segur que els santpedorencs en podran recollir els fruits més endavant.

A Santa Cristina d'Aro, els Castellers de Santpedor van viure una plàcida actuació amb la mirada posada al futur. Després d'un tres de sis amb agulla molt tranquil a la primera ronda van arribar la nostàlgia i els debuts. Nostàlgia perquè en segona ronda van descarregar el tres de sis aixecat per sota just un any menys un dia després del primer aconseguit a la mateixa plaça. Va ser possiblement el més coordinat que els de la colla de la camisa daurada han efectuat aquest 2017. Els debuts van arribar a la tercera ronda. El quatre de sis va comptar amb estrenes a la posició de segons i terços amb components molt joves. Un pilar de quatre d'entrada i un altre de sortida va completar l'actuació de la colla bagenca. 

La colla local, els Minyons de Santa Cristina, van carregar el tres de sis i van descarregar el quatre de sis i el tres de sis amb agulla en segona temptativa. I els Castellers de Castellar van descarregar el quatre de sis, el tres de sis amb agulla i el tres de sis. Aquest darrer després d'haver-lo desmuntat una vegada. 

Els Castellers de Santpedor seran presents el proper dimarts als actes de la festivitat de Santa Anna i després començaran vacances. 
Arxivat a