Navàs premia el talent i la tenacitat esportiva

Foto de grup dels esportistes navassencs reconeguts
Foto de grup dels esportistes navassencs reconeguts | AjNvs
Redacció
22 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:41h
La Festa de l'Esport que se celebra aquest cap de setmana a Navàs, ha començat amb un reconeixement al talent, la tenacitat i la regularitat d'esportistes i entitats. Set han estat els distingits amb una placa que ha lliurat l'alcalde de Navàs, Jaume Casals i la regidora d'Esports Sara Cortina, en un acte celebrat divendres al vespre a les piscines municipals de l'Eix.

Els guardonats han estat de diferents disciplines esportives com l'Àuria Suñé, tercera classificada a la Copa Catalana de Gimnàstica i una destacada nedadora dels campionats de Catalunya.

Manel Cantero júnior, primer classificat a l'Open Aleví del campionat de Karate de Montornès i Reus.

El CB Navàs per haver pujat de categoria a Segona Catalana l'equip sènior, així com l'infantil masculí i el júnior femení, en una temporada que el club ha recuperat afició i competitivitat.

L'atleta Rafa Carmona per haver guanyat dos anys consecutius la Marxa Romànica de Resistència, quart a la prova del Setge de Cardona i segon a la Missió3 de Camprodon.

A l'equip de Fit Kid de l'Eix pels seu brillant palmarès als campionats de Catalunya i Espanya: Laura Torrente, Marina Costa, Marina Mora, Guillem Cabra i Carla Gallardo.

Al Club Esportiu Navàs per pujar de categoria a Tercera Catalana, en l'any del seu centenari i amb una temporada d'espectacular regularitat i amb un equip que fa pinya i història.

I, finalment a Júlia Busquets, membre del Centre de Tecnificació Alpinista de Catalunya de la FEEC, campiona femenina del Ral·li d'Escalada, que va enviar una salutació des del refugi Ventosa Calvell.

Els actes de la Festa de l'Esport continuen avui al matí amb bubble football, mini golf, tirolina i rocòdrom. Cap a migdia es farà una cursa de bicicletes on el primer és l'últim. Un aperitiu popular posarà punt i final a la jornada.