Súria exposarà les obres participants al 50è Concurs de Pintura Ràpida a Cal Balaguer

La mostra es podrà visitar fins el 31 de juliol

Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:01h
L'exposició de les obres presentades al 50è Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria es podrà visitar a la sala Cal Balaguer del Porxo fins al proper 31 de juliol. En l'acte inaugural de la mostra es va fer un reconeixement a totes les persones, entitats i empreses que han fet possible la llarga vida del certamen surienc i es va expressar el compromís per la seva continuïtat. La celebració del Concurs va formar part del programa d'actes de la Festa Major.

L'organització del certamen és a càrrec de Joventuts Musicals de Súria, amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració de les empreses i firmes comercials Remosa, Refir SL, Súria Punt Comercial, La Garriga de Castelladral, Enric Roca SA, Exland i Grup Soler.

En nom de les Joventuts Musicals de Súria, Josep Maria Homs va explicar, durant l'acte inaugural, que la intenció de l'entitat és "tirar endavant" el concurs, però va demanar la col·laboració d'altres persones de la vila interessades en el món de l'art.

Per la seva banda, l'alcalde del municipi, Josep Maria Canudas, va manifestar que des de l'Ajuntament es donarà suport a la continuïtat del certamen, que en aquest mig segle ha deixat testimoni dels estils artístics i dels canvis esdevinguts en el paisatge urbà, natural i industrial de la vila. El batlle surienc també va "agrair la feina" de Joventuts Musicals per haver fet possible la llarga trajectòria del concurs i la seva bona valoració per part de pintors i patrocinadors.

Finalment, la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella, també va destacar "l'esforç i la persistència" de Joventuts Musicals de Súria com a entitat organitzadora, així com la participació dels artistes i el suport dels patrocinadors.

Exposició virtual de les obres guanyadores

En el transcurs de l'acte inaugural també es va fer referència a l'exposició virtual de les obres guanyadores de les diferents edicions del Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria, que durant aquest mes de juliol estan sent publicades a la galeria fotogràfica del web municipal i a les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter, Instagram i Google+).

Aquesta exposició virtual vol ser una aportació per donar més relleu a la 50a edició del concurs,i també té la voluntat de posar a l'abast de tothom aquest important fons pictòric que roman exposat a la Casa de la Vila i altres dependències municipals.
Arxivat a