Sallent reasfaltarà quatre carrers i la plaça Anselm Clavé a partir de dilluns

Els carrers afectats seran els de Pere Vallribera, l'últim tram del carrer Santa Llúcia, un tram del carrer Mestre Benet i tot el carrer Enric Morera

Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:12h
A partir de dilluns, l'Ajuntament de Sallent iniciarà les obres de reasfaltat de carrers, com és costum en aquestes dates estiuenques, per tal de mantenir la via pública en bon estat.

En aquesta ocasió els carrers que s'asfaltaran seran el carrer Pere Vallribera, l'últim tram del carrer Santa Llúcia, el carrer Mestre Benet des de la intersecció amb el carrer Santa Llúcia fins a l'encreuament amb el carrer Pau Casals, tot el carrer Enric Morera i la plaça Anselm Clavé.

Aquesta actuació començarà a principis de la setmana que ve i té previst que finalitzi a finals de la mateixa setmana. Els talls de circulació seran els mínims possibles i amb una franja horària molt reduïda.

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament aquesta acció anual que permet anar renovant de mica en mica l'asfalt a la població i s'espera poder seguir renovant més trams en properes accions.