Quin Passeig proposa un taller infantil de disseny de samarretes

Es farà el dimarts vinent i començarà a les sis de la tarda

Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:19h
Ja estan obertes les inscripcions per al proper taller infantil de Quin Passeig, el penúltim de la temporada, que tindrà lloc el proper dimarts 25 de juliol, a les sis de la tarda, a la terrassa del bar Plaça. 

En aquesta ocasió els participants tindran l'oportunitat de dissenyar i decorar la seva pròpia samarreta. Ho faran de la mà de l'empresa Vinylfast, que els proporcionarà tant la samarreta com uns retoladors especials per a pintar roba. 

El taller, com tots els que s'han fet durant les setmanes anteriors, és gratuït. Tot i així, cal inscriure-s'hi prèviament enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com o adreçant-se presencialment al bar Plaça.

En la proposta d'aquest passat dimarts, els infants que hi van participar van fer un senyor Potato real que hauran de regar a casa per tal que li creixin cabells. L'activitat va anar a càrrec del Parc de la Sèquia, una de les quatre entitats que col·labora amb la campanya Quin Passeig per tal de proporcionar als infants de Manresa aquest espai d'educació i oci estiuenc.