Restablert el trànsit i el subministrament d'aigua després de l'avaria de la Bonavista

S'ha degut a una avaria en una canonada d'aigua potable a l'inici de la carretera de Santpedor

Operaris treballant aquest dimecres al matí en el punt on s'ha produït la fuita.
Operaris treballant aquest dimecres al matí en el punt on s'ha produït la fuita. | NacióManresa
Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:10h
Aigües de Manresa ha restablert el subministrament d'aigua als veïns de les finques del sector de la Bonavista als quals se'ls havia tallat aquest dimecres al matí, a causa d'una avaria a la canonada de l'inici de la carretera de Santpedor. El trànsit, que s'ha restringit durant dues hores en un tram de la carretera de Vic, i unes hores més al tram ascendent de la carretera de Santpedor, també ha quedat totalment normalitzat.

A les 7 i 13 minuts del matí, la Policia Local ha tallat el trànsit de vehicles a la carretera de Vic en direcció centre ciutat, a l'alçada del carrer Gaudí, a causa d'una avaria de la canonada de la xarxa de subministrament d'aigua potable. La incidència ha provocat una acumulació d'aigua important a la carretera de Vic, entre Bonavista i Gaudí.

Cap a les 9 hores, després que Aigües de Manresa hagi realitzat unes reparacions urgents, s'ha restablert el trànsit per la plaça Bonavista i només ha quedat tallada, unes hoers més, la carretera Santpedor entre Bonavista i Sant Antoni Maria Claret en sentit ascendent. A hores d'ara tot el trànsit està restablert. També el veïnat de totes les finques han recuperat el subministrament d'aigua. L'empresa  Aigües de Manresa continua a la zona per resoldre definitivament l'avaria.