Els Barcelona Gospel Messengers, propers convidats del cicle Sons de la Col·legiata

Els Barcelona Gospel Messengers cantaran a Cardona aquest diumenge
Els Barcelona Gospel Messengers cantaran a Cardona aquest diumenge
Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:13h
Aquest diumenge, 23 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, en el marc del Cicle Sons de la Col·legiata, el municipi de Cardona rebrà la visita dels Barcelona Gospel Messengers, guanyadors del premi Enderrock al millor disc de jazz de 2016 amb el treball Be Here Now: Un tribut a George Harrison.

La formació es va donar a conèixer al gran públic amb la seva participació al concurs Oh Happy Day de TV3. Els Barcelona Gospel Messengers, dirigits per un autèntic impulsor de la música afroamericana d'arrel espiritual al nostre país, el manresà Ramon Escalé, són la demostració del bon moment que viu aquest gènere a Catalunya, amb desenes de cors repartits per tota la geografia. Presenten un directe dinàmic, alegre i contagiós que està convertint el gospel en tot un fenomen de masses arreu del nostre país.

L'Ajuntament de Cardona i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura organitza aquest cicle de concerts que van començar el dia 9 de juliol amb el concert de l'Orfeó Català i que continuaran fins al 23 d'agost.

Venda d'entrades 

Aquest any, com a novetat, les entrades seran numerades i es vendran a un preu de 20 euros, les deu primeres files, i de 15 euros, la resta. Es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona o per internet, clicant aquí. En cas que no s'hagin exhaurit, també es podran comprar una hora i mitja abans de cada concert a la Col·legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l'entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. 
Arxivat a