Els dissenys de Killing Weekend viatjaran als Alps de la mà dels ciclistes The CrankBrakers

L'empresa manresana s'ha involucrat de ple en el projecte ciclista desenvolupant la marca i creant un disseny exclusiu per a la seva equipament

Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:03h
Els dissenys de la marca de roba manresana Killing Weekend (KW) viatjaran als Alps francesos aquest estiu. I és que Xavier i Alba Martínez, els alma mater de KW, s'han involucrat de ple al projecte The Crankbrakers, que aquest mes d'agost portarà els seus components als Alps francesos per pujar alguns dels ports més mítics i famosos del Tour de França, com ho són l'Alpe d'Huez, el Galibier o la Madeleine. L'objectiu és assolir dotze ports alpins al llarg de set etapes per acabar superant un total de 16.000 metres de desnivell positiu acumulat. 

The Crankbrakers és un grup de quatre joves apassionats per la bicicleta i l'alta muntanya que s'han unit amb l'objectiu de crear una sèrie de reptes ciclistes que els portin a superar-se una i altra vegada sobre de la bicicleta. Seduïts pel seu projecte, l'empresa de moda manresana Killing Weekend, entre altres petits patrocinadors locals, s'ha involucrat en el desenvolupament de la marca i la seva difusió, així com del disseny de l'equipament exclusiva que portaran els quatre aventurers.