Els Tirallongues completen una bona actuació a Vilanova

Els Tirallongues a Vilanova carregant un 4de7
Els Tirallongues a Vilanova carregant un 4de7 | Tirallongues
Redacció
18 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:04h
Els Tirallongues de Manresa van actuar dissabte a Vilanova i la Geltrú juntament amb els Bordegassos de Vilanova, que era la colla amfitriona, i els Sagals d'Osona.

Els manresans, que portaven un gran treball previ dels assajos, volien fer una actuació amb castells de la gamma alta de 7 pisos. I així va ser, començaven descarregant el 4 de 7 amb l'agulla a la primera ronda. A la segona, van descarregar el 4 de 7, un castell molt alleugerit de pes a terços i quarts pensant ja en pujar-lo un pis més. I a la tercera ronda descarregaven un solvent 3 de 7 amb l'agulla. Van acabar l'actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4 que es varen fer a continuació.

Els Bordegassos de Vilanova per la seva banda, van fer una molt bona actuació pensant en la seva Festa Major. Començaven descarregant torre de 7, en segona ronda van fer el 7 de 7 i per acabar la ronda de castells, descarregaven el 4 de 8. Van acabar la seva actuació amb un vano de 5. Finalment, els Sagals d'Osona descarregar el 4 de 7 a la primera ronda, el 3 de 7 amb l'agulla a la segona i el 3 de 7 a la tercera. Acabaven la seva actuació fent un pilar de 5.

Als Tirallongues encara els queda una actuació per tancar aquest mes de juliol. Serà a Blanes la tarda del diumenge vinent. L'agost de la colla local serà força intens, amb l'actuació ja anual a Millars (Catalunya Nord) i la Festa Major de Manresa, on l'ambició serà màxima.