Torna el Cicle Espais a les nits d'estiu cardonines

Amb tres propostes, el 21 i 30 de juliol i el 4 d'agost

Redacció
17 de juliol del 2017
Actualitzat a les 8:57h
Cardona estrena aquest divendres 21 de juliol una nova edició del Cicle Espais que enguany ofereix tres propostes culturals que tindran lloc en diferents espais de la vila.

La música clàssica de l'Ensemble Confluència Sonora serà l'encarregada d'inaugurar aquesta setena edició a la Plaça de Santa Eulàlia a les 21.30h. Mitja hora abans s'obrirà el servei de tast gastronòmic a càrrec de La Premsa i El Firabar. 

La segona cita serà el diumenge 30 de juliol, a les 21.00h en un espai inèdit: el parc de la Ctra. del Miracle. En aquesta ocasió l'apunt musical anirà a càrrec del solsoní Eduard Gener acompanyat, en format trio, per dos músics cardonins. Els restaurants que oferiran les seves propostes gastronòmiques seran El Centru i Cal Borrasca. 

El cicle es clourà el divendres 4 d'agost al Parc del Raval de Sant Joan on podrem gaudir d'un tastet de jazz. A partir de les 21.30h escoltarem el saxofonista Llibert Fortuny i el baixista Tito Bonassera mentre el cuiner David Guitart i els veïns del Raval de Sant Joan tindran cura del tast gastronòmic. 

El servei de begudes i el tast gastronòmic estaran oberts els tres dies mitja hora abans de l'inici del concert. 

El Cicle Espais de Cardona està organitzat per l'Associació cultural Amics de la Cultura de Cardona i per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. 
Arxivat a