Els Castellers de Santpedor es conformen amb castells de sis a Caldes de Montbui

Els Castellers de Santpedor actuant a Caldes de Monybui
Els Castellers de Santpedor actuant a Caldes de Monybui | Marta Marín
Redacció
16 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:26h
Els Castellers de Santpedor es van desplaçar a Caldes de Montbui per fer-hi la penúltima actuació del primer tram de temporada. Va ser una altra actuació tranquil·la, a l'espera de poder atacar novament els castells de set pisos. Una vegada més, el seny es va imposar a la rauxa i la tècnica va apostar per aquells castells que la colla de la camisa daurada té perfectament consolidats. El món no s'acaba amb un pis més o menys. I això sembla que ho tenen clar a Santpedor.

La diada podria haver estat molt llarga amb la presència de quatre colles. A més, dels Castellers de Santpedor hi havia els Escaldats de Caldes, els Nyerros de la Plana i els Castellers de Castellar. Però no. Va ser dinàmica ja que les colles van anar per feina. En primera ronda, els Castellers de Santpedor van descarregar plàcidament el tres de sis amb agulla. El més difícil va arribar a la segona. No perquè el tres de sis aixecat per sota tingués un perill real de caure sinó perquè els diferents rengles van pujar descompensats. La pinya va estar molt atenta i l'enxaneta va poder fer l'aleta. La baixada va ser ja més tranquil·la i els Castellers de Santpedor es van apuntar el segon castell de la tarda. Finalment, en tercera ronda, van decidir alçar un quatre de sis, també descarregat. Un pilar de quatre va tancar l'actuació. 

Pels què fa a les altres colles, els Escaldats de Caldes van descarregar el cinc de sis, van fer un intent desmuntat del tres de set i van descarregar la torre de sis i el tres de set. Aquesta darrera construcció va ser molt celebrada per la colla amfitriona. Els Nyerros de la Plana van descarregar la torre de sis, el tres de sis amb agulla i el tres de sis. I els Castellers de Castellar van descarregar el quatre de sis, el tres de sis amb agulla i el tres de sis. 

La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el dissabte 22 de juliol a Santa Cristina d'Aro amb els Minyons de Santa Cristina i novament els Castellers de Castellar. 
Arxivat a