Súria repintarà la senyalització horitzontal del centre urbà a partir de dimarts

Els treballs s'allargaran fins al 26 de juliol i provocaran alteracions en el trànsit i l'estacionament

Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:57h
La senyalització horitzontal de la calçada de diferents carrers i zones d'estacionament del centre urbà de Súria serà repintada entre els dies 18 i 26 de juliol. Aquesta actuació donarà lloc a alteracions de trànsit i d'estacionament mentre s'estiguin desenvolupant aquests treballs en els carrers i espais previstos.

El repintat afectarà tota la senyalització horitzontal de la zona, incloent-hi passos de vianants, estacionaments, marcatge de preferència de circulació i zones de càrrega i descàrrega, entre d'altres. Quan sigui necessari, la Policia Local procedirà a regular alternativament el trànsit de vehicles.

El calendari previst inicialment per al desenvolupament d'aquests treballs és el següent:

- Dimarts 18 de juliol: treballs als carrers González Solesio i Salvador Vancell.
- Dimecres 19 de juliol: treballs als carrers González Solesio, Salvador Vancell, estació d'autobusos i pont de Salipota.
- Dijous 20 de juliol: treballs a l'estació d'autobusos, pont de Salipota, carrers Ignasi Abadal, Sant Josep i Pau Casals, i pàrquing de l'Escorxador.
- Divendres 21 de juliol: treballs als carrers Ignasi Abadal, Sant Josep i Pau Casals, i pàrquing de l'Escorxador.
- Dilluns 24, dimarts 25 i dimecres 26 de juliol: treballs als carrers Pius Macià, Domènec Quinquer, Magí Fàbrega, pàrquing del Califòrnia i cruïlla dels carrers Pius Macià i Ignasi Abadal.

Aquest calendari inicial es pot veure modificat per possibles imprevistos que puguin alterar el ritme de desenvolupament dels treballs.
Arxivat a