Sant Vicenç i Sallent presenten un projecte de dinamització econòmica comuna

Més de trenta empresaris i empresàries participen a la sessió inicial de la iniciativa que assessorarà dotze empreses per fomentar oportunitats entre els dos municipis

Jornada de Fem xarxa
Jornada de Fem xarxa | Catpress
Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:38h
Aquest dimarts s'ha donat el tret de sortida al projecte de dinamització econòmica Fem xarxa, fem empresa Bages-Llobregat compartit pels ajuntaments de Sant Vicenç de Castellet i Sallent. La iniciativa vol reforçar les sinergies i oportunitats entre les empreses dels dos municipis. L'acte de presentació d'aquesta iniciativa, celebrat a l'edifici de l'antic CAT de Sallent, va comptar amb la intervenció de l'alcalde de Sallent, David Saldoni, el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, Dani Mauriz, la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent, Empar Arenas, i el consultor Marc Fernández. Fernández serà l'encarregat de dur a terme les sessions de consultoria i diagnosi de les dotze empreses que participaran del projecte a la tardor i de les sessions de networking amb la resta d'empreses. Els Ajuntaments participants estan molt satisfets per la bona acollida que ha tingut l'acte per part del teixit empresarial de Sant Vicenç de Castellet i de Sallent.

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions per participar en aquest programa d'assessorament són gratuïtes i es poden confirmar a través dels correus electrònics svc.promoeconomica@svc.cat i sll.promoeconomica@sallent.cat o bé als telèfons 93 222 71 30 i 93 820 61 92. Les empreses interessades a participar del projecte hauran de presentar una sol·licitud entre els dies 14 i 28 de juliol. L'acte ha servit per posar en contacte les primeres empreses interessades en el projecte.