El Parc de la Sèquia proposa crear un senyor Potato amb cabells de gespa

En el proper taller de Quin Passeig, dimarts vinent, al bar Plaça

Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:11h
Fer un senyor Potato casolà i aconseguir que li creixi una bona cabellera tot fent germinar llavors de gespa. Aquesta és la proposta del proper taller infantil de Quin Passeig que tindrà lloc el proper dimarts, 18 de juliol, a les 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça. L'activitat és oberta a infants d'entre 4 i 12 anys i és gratuïta tot i que és necessari inscriure's abans del dia del taller directament al bar Plaça o bé enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com ja que les places són limitades. Aquest taller, el segon del cicle de tallers infantils d'aquest any, anirà a càrrec del Parc de la Sèquia.

Ahir, en el primer taller de la temporada, els nens i nenes van tenir l'oportunitat de posar en pràctica el seu anglès d'una manera lúdica gràcies a l'activitat organitzada per l'escola d'idiomes ILA School. Els tallers infantils de Quin Passeig volen proporcionar un espai educatiu i d'oci a l'aire lliure i al centre de Manresa per tal que els nens i nenes puguin gaudir de l'estiu i d'aquest espai emblemàtic que és el Passeig. Per aconseguir-ho, Quin Passeig compta amb la complicitat de diferents entitats de la ciutat.

Divendres, nova activitat familiar

Aquest proper divendres tindrà lloc una nova activitat familiar, també amb el bar Plaça com a escenari. Es tracta d'una exhibició de ball country, una de les novetats del Quin Passeig d'enguany i que es farà a partir de les 7 de la tarda a càrrec del grup 7 de Ball. A continuació, tothom qui ho vulgui podrà quedar-se a sopar de barbacoa al mateix bar Plaça, que cada divendres ofereix aquesta nova proposta tant per a grans com per a petits.

Sortejos cada setmana

Una altra de les novetats de la campanya Quin Passeig d'enguany és el sorteig setmanal de trolleys i caps de setmana a Andorra gràcies a la col·laboració de Viatges Massanés. Per participar al sorteig només cal omplir la butlleta que hi ha als establiments adherits a la campanya, que són la cafeteria Xaloc, el Quiosc del Mig, la cafeteria Piper, el bar Plaça i el restaurant Atenes.