Pere Moro és el nou president del Rotary Club de Manresa-Bages

L'anterior president del Rotary, David Augé, i el nou, Pere Moro
L'anterior president del Rotary, David Augé, i el nou, Pere Moro | RCMB
Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:07h
El nou president del Rotary Club de Manresa-Bages és Pere Moro, que va prendre possessió divendres en el marc de la 28a Festa de Canvi de Junta. Moro ha agafat el relleu a David Augé, que ha encapçalat l'entitat durant l'últim any. Els estatuts del Rotary preveuen el relleu presidencial de manera anual.

El nou president és notari per oposició des de l'any 2007 i membre del Rotary Club de Manresa-Bages des del 2010. L'objectiu del mandat que ara inicia és donar continuïtat a les accions que ja porta a terme l'entitat durant l'any i també impulsar-ne de noves.

El Rotary Club Manresa-Bages forma part d'una entitat implantada a tot el món i que promou diferents campanyes humanitàries entre les quals destaca la de la lluita contra la poliomielitis. L'entitat té projectes i accions consolidades i que formen part del calendari d'esdeveniments manresans, com el Concert de Reis al Teatre Kursaal, el Premi Simeó Selga i el premi a la joventut Protagonistes del demà. Aquest any ha donat continuïtat al premi La ciència i els infants, en col·laboració amb la FUB.