Detenen un menor de 16 anys acusat de robar vuitanta ampolles de beguda a la Carpa del Riu

El jove va ser sorprès pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local mentre intentava amagar-se a la llera del riu Cardener

11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:35h
Carpa del Riu, al Passeig del Riu de Manresa
Carpa del Riu, al Passeig del Riu de Manresa | GSV
Agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa han detingut aquest dimarts a la matinada al Passeig del Riu de Manresa un menor de 16 anys veí de Sant Joan de Vilatorrada acusat d'un delicte de robatori amb força i d'atemptat als agents de l'autoritat, segons han informat a NacióManresa fonts de la policia autonòmica.

Els fets han passat sobre la 1 de la matinada quan ha saltat l'alarma de la discoteca Carpa del Riu, al mateix Passeig del Riu de Manresa i a través de les càmeres de seguretat han comprovat que a l'interior de l'establiment hi havia una o més persones. Un cop han arribat a l'entorn de la discoteca, els agents han sorprès un jove que intentava amagar-se a la llera del riu Cardener, i molt a prop seu s'han trobat dues motxilles i una bossa d'escombraries plenes d'ampolles de begudes, fins a un total d'una vuitantena d'unitats, de licors, però també de refrescs i sucs, que havien estat sostretes del recinte. A l'intentar la detenció, el menor s'ha resistit i ha colpejat un dels agents, i per això, a l'acusació d'un delicte de robatori amb força, se li suma un altre d'atemptat a agent de l'autoritat. El menor ha estat posat a disposició del Fiscal de Menors.

Els Mossos d'Esquadra, que no descarten que més persones participessin en el robatori, van fer recerca pels entorns de la discoteca, però no es va detectar cap més sospitós.