Les 12 hores de futbol solidari recapten 1.400 euros per al CR TEA CC

Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:49h
El futbol solidari va recaptar 1400 euros per a finançar tallers del CR TEA CC
El futbol solidari va recaptar 1400 euros per a finançar tallers del CR TEA CC | CR TEA CC
Ja és el segon any que el Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC) i l'Ajuntament de Sant Fruitós organitzen les 12 hores de futbol solidari amb l'objectiu de recaptar fons per a aquest espai de suport als familiars de persones amb autisme, així com també, d'acompanyament i monitoratge als infants i joves que en pateixen.

Enguany, la iniciativa, a banda de comptar amb un torneig de futbol que va començar a les vuit del matí i va acabar a les vuit del vespre, també va incorporar una matinal de futbol en la qual hi van prendre part nois i noies des de 13 fins a 16 anys.

Les competicions van tenir lloc al camp de futbol de Sant Fruitós i durant l'estona que van durar es va oferir esmorzar, vermut i berenar als participants. A banda del futbol també es van vendre tires de números per a una rifa que va repartir més d'una vuitantena de regals. En total, es van acabar recaptant un total de 1.400 euros, cinc-cents més que en l'edició passada. Els diners es faran servir perquè els nois i noies del CR TEA CC tinguin subvencionats tallers musicals, així com també tot el material d'art i teràpia per al curs vinent.