L'Ajuntament de Sant Fruitós explicarà el Pla de millora Urbana de l'Hostal de Pineda

La xerrada informativa tindrà lloc el proper dimarts 11 de juliol a les 8 del vespre al local municipal de la urbanització

Redacció
09 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:43h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una xerrada tècnica per als veïns de Pineda de Bages i per a la ciutadania en general, per tal d'explicar el Pla de Millora Urbana de l'Hostal de Pineda, que proposa una reordenació de l'àmbit.

En aquesta trobada, els tècnics municipals i l'equip redactor del POUM de Sant Fruitós de Bages explicaran aquest pla que com a objectiu concretar el sòl destinat a espais lliures i d'equipaments al servei de la població, adequar la qualificació i els usos admesos del sistema de l'àrea de Pineda de Bages a les necessitats actuals de la urbanització i millorar l'encaix territorial i social dels sistemes amb l'entorn.

La xerrada informativa tindrà lloc el proper dimarts 11 de juliol a les 8 del vespre al local municipal de la urbanització.

Recordem que l'espai conegut com l'Hostal de Pineda ocupa una superfície de 10.691m2 i durant les darreres dècades les instal·lacions han entrat en decadència i actualment tota l'àrea està en desús