Detenen cinc joves de Manresa que havien furtat vuit mòbils i dos rellotges a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra en van detenir dos a l'estació de l'Arc del Triomf i els altres tres quan arribaven en tren a la capital del Bages

L'estació de Renfe d'Arc de Triomf
L'estació de Renfe d'Arc de Triomf | EFE
07 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:49h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres al matí quatre joves veïns de Manresa i un cinquè amb veïnatge desconegut entre l'estació de l'Arc de Triomf de Barcelona i l'estació de trens de Manresa acusats d'haver furtat vuit mòbils i dos rellotges a la capital catalana.

Els fets es van produir sobre les 9 del matí quan agents policials de Barcelona van observar cinc joves que intentaven accedir a l'estació d'Arc de Triomf sense pagar. Els mossos en van poder aturar dos però els altres tres van poder accedir a l'estació i agafar un tren.

Els dos joves aturats portaven dos telèfons mòbils furtats i van explicar que es dirigien cap a Manresa, d'on un d'ells era veí. Tots dos van quedar detinguts per furt, i els agents van avisar a la comissaria de Manresa donant una descripció detallada dels altres tres joves que havien pogut fugir.

Posteriorment, sobre les 10.40h del matí, agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van localitzar els altres tres joves en un dels vagons del tren de la línia R-4, i en l'escorcoll els troben sis telèfons mòbils més i dos rellotges, tots ells objectes presumptament furtats. Per aquest motiu, els agents procedeixen, també, a la seva detenció. 

Els tres detinguts en el tren tenen 19, 21 i 22 anys, i són tots ells veïns de Manresa. Els dos detinguts a Barcelona són de la mateixa franja d'edat, un d'ells veí de Manresa i l'altre amb veïnatge desconegut.