El carrer Nou de Sant Fruitós es vesteix de gala per celebrar les seves enramades

Tindrà lloc aquest divendres i dissabte

Redacció
07 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:56h
Els dies 7 i 8 de juliol, el carrer Nou de Sant Fruitós de Bages s'engalanarà en la 52a edició de la festa de les Enramades amb activitats per a tots els públics.

El tret de sortida de la festa serà el divendres 7 de juliol a 2/4 de 9 del vespre amb un sopar de tapes i vins amenitzat pel concert d'Aquell parell, un duet format per membre d'Autoput. A continuació la Gisela Baraldés oferirà una classe de ball per a tots aquells qui vulguin apuntar-se.

El dissabte dia 8, el programa d'activitats començarà a 2/4 d'11 del matí amb la festa del fang, per a nens i nenes de 6 a 14 anys i posteriorment es realitzaran jocs de cucanya per la mainada. Una xocolatada popular a les 6 de la tarda i l'entrega de premis de la festa del fang serviran per agafar energia per ballar al ritme dels Ai, Carai a les 7 de la tarda.

Les enramades acabaran amb el ja tradicional ball amb Jordi Soler a 2/4 d'11 de la nit. A la mitja part del ball s'oferirà coca i barreja entre els assistents. Amb motiu de la celebració de la festa, el carrer Nou estarà tallat al trànsit des del 6 de juliol i fins el dia 9 i no es podrà estacionar en tota la via.