L'Orfeó Català iniciarà diumenge el cicle Sons de la Col·legiata de Cardona

Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:13h
Aquest diumenge, 9 de juliol a les 19.30 h. començarà la segona edició del Cicle Sons de la Col·legiata amb el concert que commemora els 125è aniversari de l'Orfeó Català, amb Josep Buforn, com a pianista i Pablo Larraz a la direcció.

Es tracta d'un dels cors amateurs de referència del país que té la seu al Palau de la Música Catalana. Al llarg de la seva història l'Orfeó ha interpretat les obres més representatives del repertori coral i ha protagonitzat primeres audicions al nostre país d'obres importants. A més, ha estat dirigit per primeres batutes del panorama internacional, com Daniel Barenboim, Pau Casals, Zubin Mehta, Mstislav Rostropóvitx, o Gustavo Dudamel, entre d'altres. El mes de maig del 2016 el cor va iniciar les celebracions del seu 125è aniversari amb un concert al Palau de la Música Catalana, que és el que portaran a Cardona, amb un programa que inclourà obres com Nigra Sum, de Pau Casals o el Cantique de Jean Racine, de G. Fauré.

L'Ajuntament de Cardona i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura organitza un any més aquest cicle de concerts que tindran lloc la Col•legiata de Sant Vicenç de Cardona del 9 de juliol al 23 d'agost, i que consta de cinc concerts de gran qualitat i diversitat musical.

Venda d'entrades

Aquest any, com a novetat, les entrades seran numerades i es vendran a un preu de 20 euros, les deu primeres files, i de 15 euros, la resta de files. Es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat. En cas que no s'hagin exhaurit, també es podran comprar 1 hora i mitja abans de cada concert a la Col·legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l'entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 692 798 o enviar un correu electrònic a: [email protected].
Arxivat a