Manresa acollirà un acte on es debatrà sobre noves fórmules d'accés a l'habitatge

Serà dimecres dia 5 en un acte organitzat per l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la delegació Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes

Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:13h
Un dels inquilins del projecte de masoveria urbana de Càritas
Un dels inquilins del projecte de masoveria urbana de Càritas | Aina Font Torra
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la Delegació del Bages-Berguedà del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya organitzen conjuntament aquest dimecres un acte a Manresa que, sota el títol Repensem el model d'habitatge, presentarà diferents alternatives d'accés a un habitatge digne. A la taula rodona hi participaran Alfons Sort, de Càritas Manresa, que explicarà la masoveria urbana; Francesc Carné, de Fòrum, que ho farà de fórmules d'accés a l'habitatge assequible, i Lali Daví, de La Dinamo Fundació, que plantejarà les diferents formes de cooperatives d'habitatge que existeixen actualment. La moderació de la taula rodona anirà a càrrec de Joan Oliveras, del Col·legi d'Arquitectes.

L'acte serà aquest dimecres 5 de juliol a les 7 de la tarda a la sala d'actes de la Casa Lluvià, seu de la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes, al número 5 del carrer Arquitecte Oms de Manresa.