El CN Minorisa tanca una excel·lent temporada contra el Polytechnic London (7-8)

Els jugadors de CN Minorisa i Polytechnic London es van fotografiar després del matx
Els jugadors de CN Minorisa i Polytechnic London es van fotografiar després del matx | CNM
Redacció
02 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:23h
El CN Minorisa va posar una entretinguda cloenda a una brillant temporada aquest dissabte en l'enfrontament amistós contra el Polytechnic London anglès. El partit va tenir tots els ingredients que calen per a que fos atractiu: gols, duresa, debuts i companyonia. Això més el debut en l'equip absolut manresà d'alguns dels jugadors cadets i infantils que més han anat destacant durant la temporada.

A l'inici del matx, els de les illes britàniques demostraren que anaven a per totes i que el seu moment de forma era millor que el dels bagencs. D'aquesta manera es posaren amb un 0-2 en el marcador imposant una major fortalesa física, però l'orgull dels amfitrions va fer que, amb gols de Casasayas i Ruiz, s'empatés el matx. Amb igualada en el marcador, però una evident diferencia de pes i alçada a l'aigua, els del Regne Unit varen tornar a posar terra pel mig, 2-5, que un debutant, l'infantil Flores, escurçava abans d'arribar a la meitat del matx.

El tercer període va ser més igualat, ja que la natació feia acta de presencia i Cabrera, reforç vingut del CN Sallent, posava el 4-5 en el lluminós. Nova estirada dels visitants fins a 4-7 i gol d'un altre dels joves del planter local, León, que posava el 5-7 amb que s'entraria als darrers vuit minuts de joc. Cabrera i Casasayas posaren el marcador en empat i l'emoció pel resultat final, amb gol anglès a manca de 28” superant un altre dels debutants, el també infantil Sala, que va estar encertat sota els pals, feia que la victòria es decantés pels del God save the queen. Tot i que en la darrera jugada, en superioritat, un altre dels debutants, Masplà va tenir l'oportunitat per firmar l'empat.

Va arbitrar el recent àrbitre nacional Izquierdo. Per part del CN Minorisa van jugar I Prieto, J Nogueras, E Casasayas, R Ruiz, M Puerta, O Muns, A León, C. Talavera, E Masplà, J Flores, G Lafoz, F Jódar, J Sala, F Comellas, G Polinario.