L'Espai Òmnium acollirà dijous vinent la presentació del llibre «A la recerca de Prat de la Riba»

L'acte comptarà amb una conversa entre Josep Huguet i Felip González que girarà entorn de la figura del polític i advocat català així com també de les Bases de Manresa i el procés català

Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:38h
El proper dijous, 6 de juliol, l'Espai Òmnium de Manresa acollirà la conversa Prat de la Riba, les Bases de Manresa i el procés, que protagonitzaran Josep Huguet, exconseller i membre d'ERC, i Felip González, primer secretari del PSC de Manresa. Aquest diàleg emmarcarà la presentació del llibre A la recerca de Prat de la Riba, del periodista i historiador manresà Joan Esculies.

L'acte, que començarà a les vuit del vespre i que ha estat organitzat per Òmnium l'editorial Pòrtic i l'Associació Memòria i Història de Manresa, estarà presentat per Jordi Corrons, president d'Òmnium Cultural al Bages-Moianès.

Joan Esculies (Manresa, 1976) és autor de nombroses publicacions sobre història contemporània de Catalunya. És un dels màxims estudiosos de la figura del President Tarradellas, objecte de la seva tesi doctoral, i comissari de l'exposició Tarradellas, la legitimitat d'una doble presidència, inaugurada aquest dimarts a la seu de la Diputació de Barcelona.