La música, la màgia i el teatre s'apoderaran de la Barlins aquesta setmana

L'espectacle de microteatre LOMCE es podrà veure aquest dissabte 1 de juliol
L'espectacle de microteatre LOMCE es podrà veure aquest dissabte 1 de juliol | Noemí Carrasco
Redacció
28 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:29h
L'espai de microteatre i arts escèniques Barlins Teatreria segueix amb la seva programació setmanal que engegarà, aquest dijous, 29 de juny, amb un concert del jove trio manresà Entre d'Altres, format per Marc Estiarte (veu i guitarra), Carles Serra (guitarra i veus) i Albert Sancristòfol (baix i veus). Oferiran un repertori de temes propis de diversos estils en  format acústic. Començarà a dos quarts de nou del vespre. El preu de l'entrada funcionarà amb el sistema de taquilla inversa.

Divendres 30 de juny el protagonisme el prendrà la màgia. I és que, en el marc dels diversos actes que s'han programat pel Congrés Nacional de Màgia (que tindrà lloc a la capital del Bages del 29 de juny al 2 de juliol), la Barlins oferirà un circuit de micromàgia amb la participació de tres dels mags que participaran en el congrés. Ells seran Daniel Collado, José Castiñeiras i Zalig. L'espectacle tindrà el tret de sortida a les vuit del vespre i es repetirà a dos quarts de nou i a les nou. El preu per veure només un dels mags serà de 5 euros. En el cas que es vulgui fer el circuit sencer, el cost ascendirà a 13 euros. Per a reservar entrada cal enviar un correu a [email protected]. Les places són limitades.

Finalment, el dissabte 1 de juliol agafarà el relleu el microteatre, amb l'obra LOMCE. Escrita i dirigida per Noemí Carrasco, i interpretada per Ignasi Dalmases i Júlia Pineda, l'obra va sorgir de l'experiència com a mestra de Carrasco i de la necessitat de parlar de la nova llei d'educació, també coneguda com "Llei Wert". Alhora, la situació en què es troben els personatges dona peu per a tractar temes com la política i la por; l'educació i la freqüent absència dels pares, i la sobreprotecció i la precarietat laboral. És per això, que per sota de la comèdia, LOMCE és, en el fons, una obra reivindicativa.

L'espectacle, que tindrà un preu de 4 euros, es podrà veure en tres sessions. La primera serà a les vuit del vespre; la segona a dos quarts de nou i la darrera, a les nou.