El PDeCAT Bages organitza una xerrada sobre pensions amb Buscà i Nadal

Tindrà lloc aquest dimecres a la tarda a la seu comarcal del partit, al carrer Alfons XII

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:14h
Aquest dimecres, PDeCAT Bages organitza la xerrada sobre les pensions a càrrec de Joan Buscà, economista i professor de la Universitat de Barcelona, i de Miquel Nadal, responsable del subàmbit de la gent gran del PDeCAT. L'acte tindrà lloc a les 19.30h del vespre a la seu comarcal (C/Alfons XII, 13) de Manresa. 

Aquesta xerrada, organitzada per PDeCAT Bages amb la col·laboració del subàmbit de la gent gran del Partit Demòcrata, s'emmarca en la campanya Sí al Millor País que s'ha engegat arreu de Catalunya per tal de donar a conèixer arguments i motius contrastats a favor del sí al Referèndum.

Buscà i Nadal faran una exposició emmarcada en el sistema de pensions que es cobren a l'actualitat i quines inquietuds poden sorgir a futur si Catalunya esdevé un Estat independent. El fil argumental de la conferència és permetre resoldre dubtes i donar respostes al sistema de cotitzacions d'avui i al de futur, basant-se en un sistema generador de riquesa que permeti una correlació entre el sistema de cotitzacions amb el sistema de pensions. 

Aquesta xerrada pretén esvair dubtes i inquietuds donant arguments sòlids i fiables als efectes d'esdevenir un Estat independent.