Sant Salvador de Guardiola acollirà l'espectacle de música i dansa «Elisabetta»

Es podrà veure aquest divendres, a les nou del vespre, al Teatre La Sala

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:03h
El Teatre La Sala de Sant Salvador de Guardiola acollirà, aquest divendres 30 de juny a les nou del vespre l'espectacle Elisabetta, de la companyia Cia. Dell'Anima, que va sorgir en el marc del projecte Testimoni Escènic. Es tracta d'un espectacle interdisciplinari en el qual els protagonistes són la dansa i un violí. Però qui toca és la ballarina i qui canta el violí. La dansa explica el que la paraula ha insinuat i la música fa viure els sentiments dels que parla la història.
 
La Cia. Dell'Anima, formada per la ballarina Neus Alfa i la violinista Mireia Vila, va poder gaudir de les instal·lacions de Testimoni Escènic per gestar i donar forma al seu projecte, Elisabetta. De fet, el que busca Testimoni Escènic, impulsat per l'artista Quim Moya, és oferir la possibilitat a diversos grups d'arts escèniques de poder treballar les obres que tenen en fase de producció mitjançant una estada a la masia Cal Gras, situada a Avinyó.
 
En l'espectacle que tindrà lloc al municipi bagenc, les artistes comptaran amb l'acompanyament vocal d'Enric Lopez.
 
Des de la seva estrena Elisabetta s'ha pogut veure a Sabadell, Saldes, Navarcles, Artés, Avinyó, Barcelona, Tiana i Olot.