L'Escola Popular tancarà el curs amb una gran festa i una jornada de portes obertes

Tindrà lloc aquest diumenge a partir de dos quarts d'onze del matí

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:52h
L'Escola Popular de Manresa, situada al carrer Sobrerroca número 12, tancarà el curs aquest diumenge, 2 de juliol, amb una gran festa i una jornada de portes obertes. És el primer any d'aquest projecte engegat per voluntaris (alguns d'ells provinents de la PAHC) que pretén ajudar en el desenvolupament acadèmic i personal a nens i nenes de primària amb pocs recursos. 

Amb ganes de seguir endavant, els membres de l'Escola Popular han decidit organitzar, per aquest diumenge, una jornada de portes obertes per a explicar el projecte a famílies interessades, així com també per acomiadar el curs. 

La festa començarà a dos quarts d'onze del matí amb la jornada de portes obertes que, a més, mostrarà com ha quedat l'espai després de les obres de millora que van ser possibles gràcies a una campanya de micromocenatge. Una hora més tard, la plaça de Sant Ignasi Malalt acollirà un espectacle infantil a càrrec de la jove companyia Tager Animacions. Paral·lelament a les dues activitats, durant tot el matí s'oferirà esmorzar als assistents.