Un accident a la carretera de Vic provoca un col·lapse de cotxes a Manresa

Les retencions s'han viscut fins a més amunt de la Font dels Capellans, a l'avinguda de les Bases de Manresa i a l'entrada a la ciutat per la Pujada Roja

Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 23:38h
Dues persones han resultat ferides lleus aquest dilluns en un accident entre tres vehicles que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a la carretera de Vic a l'altura de la plaça Prat de la Riba. L'accident ha provocat un important col·lapse de vehicles en els carrers que anaven a parar a l'artèria manresana fins al punt que les retencions es patien més amunt del barri de la Font dels Capellans, per una banda, a l'avinguda de les Bases de Manresa, per l'altra, i en l'entrada a la ciutat per la Pujada Roja.

L'accident, més aparatós que greu, ha tingut lloc, precisament, aquest dilluns que, a més de les obres de la rotonda de la Bonavista, ha estat el primer dia en que ha estat tallat per obres, el túnel del carrer Indústria. Precisament aquest dilluns al migdia, l'Ajuntament de Manresa recomanava la rotonda de Prat de la Riba com a alternativa al tall del carrer Indústria.