Neus Parcerisas durant la prova a Vallnord
Neus Parcerisas durant la prova a Vallnord | Ocisport
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:01h
La rider manresana Neus Parcerisas ha aconseguit una meritòria tercera posició en categoria de 35 a 39 als Mundials Màster de Mountain Bike després de realitzar una molt bona cursa al circuit de Cross Country dels Campionats del Món Màster que s'han disputat a Vallnord Bike Park La Massana. Parcerisas ha aconseguit el bronze amb un temps de 1h19'34" per darrera d'Eva Garrido, plata i Chiara Selva, or. La cursa s'ha disputat sobre un traçat molt exigent tant físicament com tècnicament de 4.5 kilòmetres, amb constants desnivells i molt revirat, situat a 2.000 metres d'alçada a l'estació d'esquí de Pal.

Les competicions de la modalitat de cross-country van finalitzar el dimecres passat 21 de juny, després d'una jornada sense pausa en què van tenir lloc les proves de les categories femenines dels Mundials Màsters UCI de MTB 2017, a més de les curses dels riders masculins veterans. En total, vuit proves amb més de 200 participants.

L'adrenalina del mountain bike no ha arribat a la seva fi a Vallnord Bike Park La Massana. Aquest dilluns, 26 de juny, l'estació de Vallnord-Andorra es converteix per cinquè cop en la seu de la Copa de Món UCI de BTT.