Talamanca programa una agenda de concerts durant els dissabtes de juliol

Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:15h
El cubà Luis Cojal serà un dels artistes convidats
El cubà Luis Cojal serà un dels artistes convidats | Promocional
La Coral Talamanca ha programat, pel mes de juliol, una agenda de concerts que tindran lloc tots els dissabtes a les deu del vespre, seran gratuïts i es duran a terme a l'església parroquial del poble. El primer, que serà aquest dissabte 1 de juliol, anirà a càrrec del pianista manresà David Martell i la vocalista santvicentina Elisabet Soler. Sota el títol Cançons des del mirall, els músics interpretaran peces que ja formen part de l'imaginari musical col·lectiu com ho són País petit, de Lluís Llach, Paraules d'amor, de Joan Manuel Serrat, o Hallellujah, de Leonard Cohen.

Dissabte 8 de juliol serà el torn del contrabaixista cubà Luis Cojal, que, en un format íntim i ple de matisos interpretarà les peces que componen el seu darrer disc, Canto a los ancestros. Es tracta d'un treball en el qual el contrabaix n'és el principal protagonista, tot i que també s'hi barreja la veu sentida del mateix autor.

Dos concerts més

Pel dissabte 15 de juliol no hi ha programat cap concert. L'agenda es reemprendrà el dia 22, de la mà de la soprano Núria Franco i la guitarrista María José Boira, que oferiran un recital de cançons d'autors com Shubert, Händel o Johan Strauss.

El cicle clourà el darrer dissabte de juliol amb un concert del Trio Lycopersicon, integrat per Xavier Pomerol (flauta), Ramon Aragall (fagot) i Carme Ubach (arpa). Tots tres tocaran obres de compositors com Claude Debussy, Gabriel Fauré, Frederic Mompou o André Jolivet.