Queralt Velasco s'imposa en el Premi de Fons Nedant Costa Daurada-El Garraf

Queralt Velasco s'ha imposat sobre una distància de 7,5 quilòmetres
Queralt Velasco s'ha imposat sobre una distància de 7,5 quilòmetres | Arxiu particular
Redacció
25 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:28h
Aquest diumenge s'ha celebrat el VIII Premi de Fons Nedant Costa Daurada-El Garraf, prova que pertany a la Copa Catalana de Fons d'Aigües Obertes, on la nedadora manresana Queralt Velasco (CN Terrassa), de només 14 anys, ha finalitzat en 12a posició de la general conjunta i 1a classificada en categoria absoluta femenina amb un temps de 2h11'40".

La prova, de 7,5 Km, s'ha iniciat a la Platja Centre de Cunit (Costa Daurada) i ha passat per la línia de costa de Cubelles per finalitzar a la Platja d'Adarró de Vilanova i La Geltrú.

En el moment de la sortida la mar presentava un bon estat, tot i que ha empitjorat en el moment que ha començat la marinada cap a els dos terços de la prova, que arrossegava els nedadors cap a la línea de costa, fet que dificultava la braçada i la visibilitat de les diferents boies que marcaven el trajecte al tram final.

També dins de la mateixa jornada s'ha celebrat la XXXVIII Travessia Nedant La Platja de Vilanova i La Geltrú amb una distància de 2 Km transcorreguts per la Platja d'Adarró i Ribes Roges on el manresà Gerard Velasco del CN Terrassa ha finalitzat en el 12è lloc de la General i 3r Júnior amb un temps de 29'57".