La mostra de Tallers de l'Aula d'Arts Escèniques acaba dilluns amb «Delicadíssimes»

Els alumnes del Taller de Teatre iniciació porten a escena l'adaptació de l'obra "Delicades" d'Alfred Sanzol

Redacció
25 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:03h
Aquest dilluns, 26 de juny a 2/4 de 9 del vespre, es podrà veure a la Sala Petita del Kursaal l'última mostra dels Tallers de l'Aula d'Arts Escèniques amb Delicadíssimes, a càrrec dels alumnes de Teatre Iniciació. Delicadíssimes és una adaptació de l'obra Delicades d'Alfredo Sanzol. 

Delicadíssimes és una historia plena d'historietes. És una obra de teatre construïda de fragments, de trossets que aparentment no tenen res que veure els uns amb els altres. Un roser que estava mort que reviu, un pare vol fer-se amic de la seva filla al facebook, unes germanes diuen adéu al seu germà que se'n va a la guerra etc. Delicadíssimes ens submergeix en un univers femení entranyable que ens fa somriure.

L'espectacle és obert al públic i només cal recollir una invitació a les taquilles.

L'Aula d'Arts Escèniques que coordina el servei formatiu del Kursaal és una oferta formativa amb cursos d'una durada anual, en els quals es forma l'alumne en les diverses tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal, circ, veu... Al final de cada curs es realitza un Taller, en el qual els alumnes posen en pràctica els continguts apresos durant el curs.